الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

اسلامى وتسالى ومسابقات ومعلومات سياسيه وعسكريه ومصريه

المواضيع الأخيرة

» عيد سعيد
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى

» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى

» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى

» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى

» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا

» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا

» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا

» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا

» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا

التبادل الاعلاني

احداث منتدى مجاني

    جلاش بالكسترد

    شاطر
    avatar
    كوكى
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم

    عدد المساهمات : 317
    نقاط : 586
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 24

    جلاش بالكسترد

    مُساهمة  كوكى في الإثنين يوليو 19, 2010 2:37 pm

    اولا المقادير

    1- لفه جلاش


    2- 2 كوب لبن

    3- كسترد

    الطريقة

    يوضع الكسترد على اللبن وهو اللبن بارد


    وبعد كدة تقلبى كويس جدااا زى كده ويرفع على النار


    وهو على النار لزم تقعدى تقلبى فى كويس علشان ميكلكعش منك

    واول متحسى ان هو تخن زى المهلبية تطفى النار على طول


    واول اما تنزلى من على النار يوضع علية معلقتين سمنة ويقلب كويس

    وبعد كدة تحطى 3 معلق سمنة فى الصنية

    وبعد كده توضع نصف لفة الجلاش فى الصنية


    وبعد كده يوضع الكسترد على نصف لفة الجلاش

    ويفرد فى الصنية

    وبعد كدة يوضع نصف لفه الجلاش الباقى علية من فوق

    وبعد كده نضيف معلقتين سمنة علية من فوق

    وبعد كده تفرد السمنه علية كله


    وندخلها الفرن


    وطبعاا اول اما تخرج من الفرن نسقيها بالشربات

    وبالهنا والشفا


    منقووووووووووول


    _________________

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 16, 2018 2:43 am