الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

الطريق اللى الهدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اسلامى وتسالى ومسابقات ومعلومات سياسيه وعسكريه ومصريه

المواضيع الأخيرة

» عيد سعيد
 جلاش بالكسترد Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى

» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
 جلاش بالكسترد Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى

» فطائر بالزعتر
 جلاش بالكسترد Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى

» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
 جلاش بالكسترد Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى

» فطيرة محشوة بالخضروات
 جلاش بالكسترد Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا

» طريقة عمل البيتزا
 جلاش بالكسترد Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا

» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
 جلاش بالكسترد Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا

» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
 جلاش بالكسترد Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا

» سر فى قلى السمك زى المطعم
 جلاش بالكسترد Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا

التبادل الاعلاني

احداث منتدى مجاني

    جلاش بالكسترد

    كوكى
    كوكى
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم


    عدد المساهمات : 317
    نقاط : 586
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 30

     جلاش بالكسترد Empty جلاش بالكسترد

    مُساهمة  كوكى الإثنين يوليو 19, 2010 2:37 pm

    اولا المقادير

    1- لفه جلاش


    2- 2 كوب لبن

    3- كسترد

    الطريقة

    يوضع الكسترد على اللبن وهو اللبن بارد


    وبعد كدة تقلبى كويس جدااا زى كده ويرفع على النار


    وهو على النار لزم تقعدى تقلبى فى كويس علشان ميكلكعش منك

    واول متحسى ان هو تخن زى المهلبية تطفى النار على طول


    واول اما تنزلى من على النار يوضع علية معلقتين سمنة ويقلب كويس

    وبعد كدة تحطى 3 معلق سمنة فى الصنية

    وبعد كده توضع نصف لفة الجلاش فى الصنية


    وبعد كده يوضع الكسترد على نصف لفة الجلاش

    ويفرد فى الصنية

    وبعد كدة يوضع نصف لفه الجلاش الباقى علية من فوق

    وبعد كده نضيف معلقتين سمنة علية من فوق

    وبعد كده تفرد السمنه علية كله


    وندخلها الفرن


    وطبعاا اول اما تخرج من الفرن نسقيها بالشربات

    وبالهنا والشفا


    منقووووووووووول

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 26, 2024 4:01 pm