الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

الطريق اللى الهدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اسلامى وتسالى ومسابقات ومعلومات سياسيه وعسكريه ومصريه

المواضيع الأخيرة

» عيد سعيد
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى

» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى

» فطائر بالزعتر
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى

» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى

» فطيرة محشوة بالخضروات
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا

» طريقة عمل البيتزا
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا

» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا

» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا

» سر فى قلى السمك زى المطعم
سر فى قلى السمك زى المطعم  Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا

التبادل الاعلاني

احداث منتدى مجاني

3 مشترك

    سر فى قلى السمك زى المطعم

    كوكى
    كوكى
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم


    عدد المساهمات : 317
    نقاط : 586
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 30

    سر فى قلى السمك زى المطعم  Empty سر فى قلى السمك زى المطعم

    مُساهمة  كوكى السبت يوليو 10, 2010 2:38 pm

    النهاردة يا قمرات معايا سر لقلى السمك بدون حرق الزيت او تدخين الشقة او الريحة
    ايه هو يا ترى بصوا يا قمرات
    انتى طبعا بتبلى السمك بالكمون وكزبرة ناشفة وملح وليمون وخل وثوم للى عايزة
    يتبل من برة ومن جوة المهم تحضرى طبق
    عميق وبه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونة ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود وترب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادىكدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق الناشف وبكدا الزيت لا يحترق منك ثم غطى اثناء القلى الصينية باى شى وبكدا الشقة لم تدخن وكمان السمك هايحمر حلو كمان متخافيش السمك مش هايطرى ممكن تحطى مع القلى حبة من الفانيليا صدقينى سوف تقضى على الريحة تماما ومش هاتحسى باى زفارة انا شفت المطعم بيعمل كدا بس لا تكثرى من الفانيليا
    وبعد القلى طلعى السمك فى مصفى ليصفى الزيت وبكدا هايكون مقرمش وزى برة ولونه فاتح.....
    sa_osaa2007
    sa_osaa2007
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم


    عدد المساهمات : 42
    نقاط : 58
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 06/07/2010
    العمر : 37

    سر فى قلى السمك زى المطعم  Empty رد: سر فى قلى السمك زى المطعم

    مُساهمة  sa_osaa2007 السبت يوليو 10, 2010 2:45 pm

    تسلم ايدك الوصفه حلووووووووووووه اوي
    كوكى
    كوكى
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم


    عدد المساهمات : 317
    نقاط : 586
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 30

    سر فى قلى السمك زى المطعم  Empty رد: سر فى قلى السمك زى المطعم

    مُساهمة  كوكى الثلاثاء يوليو 13, 2010 1:48 pm

    دة انتى الللى تسلمى على المرور
    نسمة هوا
    نسمة هوا
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم


    عدد المساهمات : 257
    نقاط : 328
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 28

    سر فى قلى السمك زى المطعم  Empty رد: سر فى قلى السمك زى المطعم

    مُساهمة  نسمة هوا الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am

    الله بجد هايلة مرسى ياكوكى

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أبريل 27, 2024 2:36 am