الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

الطريق اللى الهدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اسلامى وتسالى ومسابقات ومعلومات سياسيه وعسكريه ومصريه

المواضيع الأخيرة

» عيد سعيد
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى

» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى

» فطائر بالزعتر
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى

» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى

» فطيرة محشوة بالخضروات
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا

» طريقة عمل البيتزا
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا

» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا

» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا

» سر فى قلى السمك زى المطعم
طريقه عمل التورته بالشيكولاته Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا

التبادل الاعلاني

احداث منتدى مجاني

    طريقه عمل التورته بالشيكولاته

    نور الاسلام
    نور الاسلام
    Admin
    Admin


    عدد المساهمات : 559
    نقاط : 965
    السٌّمعَة : 2
    تاريخ التسجيل : 31/05/2010
    العمر : 28
    الموقع : some2allah.yoo7.com

    طريقه عمل التورته بالشيكولاته Empty طريقه عمل التورته بالشيكولاته

    مُساهمة  نور الاسلام الإثنين يونيو 07, 2010 1:17 pm

    دي بقي طريقة سهلة لعمل تورتة لاطفالك و مناسباتك


    المقادير
    1 ك ونصف دقيق منخول
    نصف ك زبد
    4 ملاعق كبيرة كاكاو
    فانيليا + ملعقة كبيرة بيكنج بودر
    نصف ك لبن
    نصف كوب سكر بودرة
    4 بيضات

    الطريقة

    يوضع الدقيق المنخول في اناء و يضاف اليه البيكنج بودر
    ثم في اناء اخر يدعك الزبد مع السكر حتي يبيض لونه بالمضرب
    ثم يضاف البيض واحدة واحدة مع الاستمرار في الضرب حتي
    ينتهي المقدار ثم يضاف الفانيليا و اللبن
    ثم يضاف خليط الدقيق علي دفعات مع التقليب بخفة
    ثم نحضر صينية و ندهنها بالسمن و رشة دقيق
    تصب عجينة التورتة في الصينية و تخبز في فرن متوسط الحرارة
    بتستمر في الفرن من ساعة الا ربع حتي ساعة تقريبا علي حسب فرنك
    بعد النضج تترك حتي تبرد علي منخل سلك
    ثم تشق نصفين و تحشي و تغطي بكريمة الشيكولاتة


    ملحوظه

    كل ما تزيدي في مدة ضرب البيض و الزبد كل ماتصبح هشة
    اشعلي الفرن قبل ماتبدئي خلط المقادير بحوالي ربع ساعة
    لا لا لا تفتحي باب الفرن الا بعد مرور نصف ساعة تقريبا و عند الضرورة كمان علشان دة ممكن يسبب في هبوط سطح التورتة
    اتاكدي من سلامة باب الفرن حتي لا يسمح بمرور الهواء اليها

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد أبريل 28, 2024 11:01 pm