المقادير
نجيب كيس بسبوسه وكوب زبادى كبير ونصف فنجال لبن وبيكنبودر وفانليا نصف كوب سمنه
الشربات .كوب ونص سكر وكوب ماء
الكريمه. ثمن كريمه
الطريقه
نضع البسبوسه فى اناء واسع ونصب عليها اللبن والزبادى والسمنه والبيكنبودر ونقلب كويس
ونجيب صنيه متوسطه وندهنها بالسمن ونضع المقادير ونضعها فى الفرن حتى يحمر الوش
وعندما نخرجها من الفرن نزقيها من الشربات ونضعها حتى تبرد ونجيب الكريمه وضعها على سطح البسبوسة
نجيب كيس بسبوسه وكوب زبادى كبير ونصف فنجال لبن وبيكنبودر وفانليا نصف كوب سمنه
الشربات .كوب ونص سكر وكوب ماء
الكريمه. ثمن كريمه
الطريقه
نضع البسبوسه فى اناء واسع ونصب عليها اللبن والزبادى والسمنه والبيكنبودر ونقلب كويس
ونجيب صنيه متوسطه وندهنها بالسمن ونضع المقادير ونضعها فى الفرن حتى يحمر الوش
وعندما نخرجها من الفرن نزقيها من الشربات ونضعها حتى تبرد ونجيب الكريمه وضعها على سطح البسبوسة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى
» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى
» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى
» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى
» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا
» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا
» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا
» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا
» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا