.اللمون ( تجيبى نص لمونة وتعصريها وانتى بتدعكى المنطقة)لكن مع الحرص الشديد لانها قد تسبب حروق للبعض الافضل اول مرة نجربها دقيقه ونشطف وكل مرة نزيد المدة تدريجيا حتى نتاكد انه الليمون مش هيتسبب في التهاب المنطقة
2. خل (خل ابيض او تفاح ويخفف بماء على فكرة الخل ده جبااااااااار ف القضاء على البكتريا والريحة حتروح بعد شوية بس جنحى خمسة كدة)
3. قشر رمان مطحون بنفس الطريقة بعد الغسيل.
4. ودى اللى انا حعملها ان شاء الله دلوقتى بعد ما اكمل الموضوع وجبتها من موقع اجنبى ( بيكربونات الصوديوم ونشا و عليهم اى زيت عطرى او زيت جوز هند انا جبت زيت برفان خام وححط كام نقطة واخلطهم وباسفنجة زى ما كنا بنستخدم الشبه بالظبط)
وكل سنة وانتوا طيبين معلش الموضوع طويل بس ده لمصلحتك اولا
2. خل (خل ابيض او تفاح ويخفف بماء على فكرة الخل ده جبااااااااار ف القضاء على البكتريا والريحة حتروح بعد شوية بس جنحى خمسة كدة)
3. قشر رمان مطحون بنفس الطريقة بعد الغسيل.
4. ودى اللى انا حعملها ان شاء الله دلوقتى بعد ما اكمل الموضوع وجبتها من موقع اجنبى ( بيكربونات الصوديوم ونشا و عليهم اى زيت عطرى او زيت جوز هند انا جبت زيت برفان خام وححط كام نقطة واخلطهم وباسفنجة زى ما كنا بنستخدم الشبه بالظبط)
وكل سنة وانتوا طيبين معلش الموضوع طويل بس ده لمصلحتك اولا
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى
» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى
» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى
» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى
» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا
» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا
» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا
» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا
» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا