بناكل المربى كتير فى حياتنا عشان كدة حبيت انها تكون بيتى ونعملها بنفسنا الطرقة
كيلو فراولة عدد4 فناجين سكر عصير ليمونة تغسل الفراولة جيدا وتنزع منها الرؤس الخضراء توضع فى وعاء من الصينى فى طبقات متبادلة مع نصف السكر وتترك لليوم التالى تنشل الفراولة وياخذ الشراب وما قد يتبقى من السكر بدون ذوبان ويضاف الية باقى السكر (النصف الثانى)ويرفع على نار هادئة مع التقليب حتى يصير سمكة كسمك الشراب الثقيل يضاف عصير اليمون وينزع الريم كلما ظهرتضاف الفراولة وتترك المربى تغلى على النار مع التقليب من10الى 15 دقيقة حتى تظهر علامة النضج تعبا فى برطمانات نظيفة جافة معقمة وتقفل قفلا محكما
كيلو فراولة عدد4 فناجين سكر عصير ليمونة تغسل الفراولة جيدا وتنزع منها الرؤس الخضراء توضع فى وعاء من الصينى فى طبقات متبادلة مع نصف السكر وتترك لليوم التالى تنشل الفراولة وياخذ الشراب وما قد يتبقى من السكر بدون ذوبان ويضاف الية باقى السكر (النصف الثانى)ويرفع على نار هادئة مع التقليب حتى يصير سمكة كسمك الشراب الثقيل يضاف عصير اليمون وينزع الريم كلما ظهرتضاف الفراولة وتترك المربى تغلى على النار مع التقليب من10الى 15 دقيقة حتى تظهر علامة النضج تعبا فى برطمانات نظيفة جافة معقمة وتقفل قفلا محكما
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى
» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى
» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى
» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى
» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا
» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا
» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا
» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا
» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا