الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الطريق اللى الهدى

عزيزى الزائر مرحبا بك فى الطريق الى الهدى ونسعد باشتراكك معنا
والاستفاده بمعلوماتك وتخصصك لكى يكون تقدما بهذا المنتدى شكرا

الطريق اللى الهدى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اسلامى وتسالى ومسابقات ومعلومات سياسيه وعسكريه ومصريه

المواضيع الأخيرة

» عيد سعيد
مربى الفروالة Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى

» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
مربى الفروالة Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى

» فطائر بالزعتر
مربى الفروالة Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى

» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
مربى الفروالة Emptyالجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى

» فطيرة محشوة بالخضروات
مربى الفروالة Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا

» طريقة عمل البيتزا
مربى الفروالة Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا

» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
مربى الفروالة Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا

» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
مربى الفروالة Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا

» سر فى قلى السمك زى المطعم
مربى الفروالة Emptyالثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا

التبادل الاعلاني

احداث منتدى مجاني

    مربى الفروالة

    نسمة هوا
    نسمة هوا
    مشرفه قسم
    مشرفه قسم


    عدد المساهمات : 257
    نقاط : 328
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/06/2010
    العمر : 28

    مربى الفروالة Empty مربى الفروالة

    مُساهمة  نسمة هوا الإثنين يونيو 14, 2010 1:21 pm

    بناكل المربى كتير فى حياتنا عشان كدة حبيت انها تكون بيتى ونعملها بنفسنا الطرقة
    كيلو فراولة عدد4 فناجين سكر عصير ليمونة تغسل الفراولة جيدا وتنزع منها الرؤس الخضراء توضع فى وعاء من الصينى فى طبقات متبادلة مع نصف السكر وتترك لليوم التالى تنشل الفراولة وياخذ الشراب وما قد يتبقى من السكر بدون ذوبان ويضاف الية باقى السكر (النصف الثانى)ويرفع على نار هادئة مع التقليب حتى يصير سمكة كسمك الشراب الثقيل يضاف عصير اليمون وينزع الريم كلما ظهرتضاف الفراولة وتترك المربى تغلى على النار مع التقليب من10الى 15 دقيقة حتى تظهر علامة النضج تعبا فى برطمانات نظيفة جافة معقمة وتقفل قفلا محكما

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 22, 2024 5:30 am