طبعا كلنا بنحب الزبادى انا النهاردة هعملهولكم ودة بيبقى للفطار او العشاء او لبتوع الرجيم الطريقة كالاتى
عدد2كوب لبن ،1ملعقة صغيرة من لبن زبادى(بايت)يغلى اللبن لمدة عشر دقائق مع التقليب المستمر ويعبا مباشرة فى السلاطين بصب اللبن ببطى ومن على ارتفاع قليل ثم يترك حتى يبرد قليلا تمزج الخميرة(ملعقة الزبادى البايت)بقليل من اللبن وتضاف الاوانى بدون تقليب وذلك بوضعها من احد الجوانب حتى لا تتاثر القشدة المتكونة اثناء صب اللبن توضع الاوانى فى صينية بها ماء دافى وتوضع فى مكان دافى وتغطى ومن الاحسن ان يسخن الفرن لمدة خمس دقائق وتوضع فية ونتركة فى الفرن ونغلق الفرن قبل وضعة ارجو ان تعجبكم
عدد2كوب لبن ،1ملعقة صغيرة من لبن زبادى(بايت)يغلى اللبن لمدة عشر دقائق مع التقليب المستمر ويعبا مباشرة فى السلاطين بصب اللبن ببطى ومن على ارتفاع قليل ثم يترك حتى يبرد قليلا تمزج الخميرة(ملعقة الزبادى البايت)بقليل من اللبن وتضاف الاوانى بدون تقليب وذلك بوضعها من احد الجوانب حتى لا تتاثر القشدة المتكونة اثناء صب اللبن توضع الاوانى فى صينية بها ماء دافى وتوضع فى مكان دافى وتغطى ومن الاحسن ان يسخن الفرن لمدة خمس دقائق وتوضع فية ونتركة فى الفرن ونغلق الفرن قبل وضعة ارجو ان تعجبكم
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى
» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى
» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى
» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى
» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا
» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا
» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا
» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا
» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا