المقادير
جزرتين مبشورتين-2ملعقه مايونيز كبيره-2ملعقه كبيره سكر-ربع كوب خل-ملح-ثمره كرنب افرنجى صغيره-بصله كبيره-ربع كوب لبن
الطريقه
يؤخذ جزء من ثمره الكرنب حوالى ثلثها ويقطع الكرنب قطعا صغيره رفيعه ويترك جانبا؛بعدها تقسم البصله نصفين ثم يقطع النصف الاول قطعا صغيره جدا ويقطع النصف الاخر ويعصر ويضاف للعصير القليل من الملح‘بعد ذلك يوضع البصل فى اناء عميق بعد تقطيع قطعا صغيره طبعا والجزر المبشور والكرنب المقطع قطعا صغيره هما ايضا يوضعا مع البصل ويضاف بعدها الميونيز زالخل وملعقتا السكر وربع كوب اللبن وتخلط كل المقادير وتضاف الى السلطه سابقه التحضير ثم توضع فى طبق جميل وتقدم
وباهناء والشفاء
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:56 am من طرف كوكى
» طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:52 am من طرف كوكى
» فطائر بالزعتر
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:44 am من طرف كوكى
» نفسك تاكلى كباب بس من غير لحمة ادخلى بسرررررررررعة
الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:42 am من طرف كوكى
» فطيرة محشوة بالخضروات
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:56 am من طرف نسمة هوا
» طريقة عمل البيتزا
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:54 am من طرف نسمة هوا
» طريقه عمل البيتزا الايطاليه
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:51 am من طرف نسمة هوا
» اصنعى كنتاكى فى بيتك ...لا يفوتكم ......!!
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:46 am من طرف نسمة هوا
» سر فى قلى السمك زى المطعم
الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:35 am من طرف نسمة هوا